Forstek d.o.o.

Forstek je sodobno podjetje, z najnovejšo orodjarsko tehnološko opremo. Odlikujejo ga izkušeni strokovnjaki s specialnimi znanji s področja konstruiranja in izdelave orodij ter vrsta inovativnih delavcev, ki nenehno razvija nove tehnološke rešitve.
Izjemna prednost podjetja pa je zavzetost za nudenje najboljših rešitev za svoje kupce, tako pri reševanju težav, kot tudi pri razvoju novih tehnologij in orodij.

Forstek je podjetje z več kot 50-letno tradicijo v proizvodnji steklarskih orodij in z globokimi koreninami v steklarski industriji. Skozi desetletja razvijanja in proizvajanja steklarskih orodij, pa je Forstek postal specialist za proizvonjo tehnično zelo zahtevnih orodij za vse tehnologije izdelave steklenih izdelkov.
Pred več kot deset leti, pa Forstek je svojo dejavnost razširil na razvoj in izdelavo orodij in opreme za pakiranje tablet v blister linije.

IMG_7969
Tradicija in razvoj Več kot 50 let tradicije, inovacij in izkušenj v proizvodnji steklarskega orodja
Kvaliteta Visokokakovostni materiali in dolga življenjska doba orodja
Odgovornost do okolja Skrbimo, da naše podjetje minimalno obremenjuje okolje
Kompletne rešitve Integrirane rešitve, od razvoja orodij in oblikovanja do proizvodnje in servisa

Certifikati

Brezpapirna proizvodnja

Vsa delovna mesta so opremljena z računalniki All-in-one touch screen, na katere imamo nameščeno proizvodno programsko opremo, posebej razvito za našo proizvodnjo. Brezpapirni programski modul omogoča odpiranje delovnih risb v pdf formatu. Imamo tudi standardno programsko opremo za odpiranje 3D datotek in izvajanje simulacij CAM.

Brezpapirna proizvodnja3

Razvoj

Veliko časa posvečamo stalnemu razvoju našega podjetja. Inovacije in napredek sta v jedru naših vrednot. Z osredotočenjem na trajnost neprestano iščemo nove tehnologije in materiale, ki izboljšujejo naše poslovanje in zmanjšujejo naš ogljični odtis. S temi napredki si prizadevamo ne le ohraniti konkurenčnost na trgu, temveč tudi prispevati k zeleni prihodnosti. Naša predana ekipa se vodi s skupno vizijo nenehnega izboljševanja in trdno zavezanostjo do okoljske odgovornosti. Skupaj smo predani razvoju našega podjetja v trajnostnega in naprednega vodilnega v naši panogi.